Login
Hauptmenü
Willkommen, Gast
Benutzername: Passwort:

THEMA: Golden Goose Deluxe Brand Hrvatska Online

Golden Goose Deluxe Brand Hrvatska Online 1 Jahr 7 Monate her #1

  • SATeISPa
  • SATeISPas Avatar
  • Offline
Sada, Benaglia je posvećena davanju korisnicima vezu između online i offline iskustva. Golden Goose Deluxe Brand Hrvatska Online. "Zlatna guska Deluxe robna marka je najbolje mjesto za nas da objasnimo priču o brandu, vrijednost i sadržaj serije", rekla je BoF. "Mi radimo na maloprodaji na" globalnoj lokaciji ", svaka prodavaonica ima različite kombinacije robe." Na taj način je rekla: Kroz putovanje, isti kupac može kupiti različite proizvode u različitim trgovinama u Seulu, Milanu, Parizu, New Yorku , itd., tako da mogu pružiti različite kupnje za kupce. Iskustvo. "Naravno, izgradnja ove trgovine na ovaj" prilagođeni način "zahtijeva ulaganja od tvrtke, ali vjerujemo da je takva strategija ključna za današnje luksuzne marke", rekla je.

Kao što je rečeno, iza brzog širenja prodajne mreže posljednjih godina, to je neodvojiv od ulaganja, a brand Golden Goose Deluxe, koji je uvijek bio niša i jedinstvena ambicija i potencijal za globalnu ekspanziju, glavni je grad. Dobar predio u očima. U posljednje četiri godine brand je promijenjen nekoliko puta: U 2013. Hrvatska Golden Goose Žene Cipele Outlet, talijanskom privatnom investicijskom fondu DGPA SGR prvo je stekao svoj 75-postotni udjel u iznosu od 45 milijuna eura; u 2015. godini ovaj je dio preuzeo belgijska tvrtka za privatno tržište Ergon Capital Partners;

Ovaj mjesec, izvijestio je da će Carlyle Group LP kupiti marku za 400 milijuna eura. Izvori su otkrili da će konkretna transakcija biti objavljena krajem ožujka. Carlyle Grupa je prethodno imala nekoliko investicijskih brandova, uključujući i talijansku marku Moncler i TwinSet Simona Barbieri, GGDB Muškarci Cipele Besplatna i brza isporuka, nizozemski brend odjeće Hunkemyller International BV. Prijavljeno je da Carlyle Group planira pomoći da proširi svoje globalne maloprodajne kanale i poveća svoju snagu e-trgovine.
Der Administrator hat öffentliche Schreibrechte deaktiviert.

Antworten in Thema: Golden Goose Deluxe Brand Hrvatska Online

Golden Goose Deluxe Brand Hrvatska Online SATeISPa 1 Jahr 7 Monate her
Ladezeit der Seite: 0.152 Sekunden